Wat doen wij?

Wat doen wij?2018-09-22T08:03:12+00:00

Break-Fast, de ontbijtservice in uw buurt!

Heeft u geen zin om op te staan? Is er iemand jarig of wenst u iemand te verrassen of iemand in de bloemetjes te zetten?

We leveren ontbijt aan huis voor alle gelegenheden.

Vindt u niet wat u zoekt tussen de aangeboden pakketten? Break-Fast biedt u steeds de ideale oplossing. Contacteer ons met uw wensen en we bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat.

Bedrijven:

Bedrijven en verenigingen kunnen ook bij ons terecht. Wenst u een offerte voor een ontbijtbuffet?
Of liever individuele pakketten?

Contacteer ons en we bezorgen u een offerte op maat. Wij werken uitsluitend met verse producten en maken de ontbijten in ons atelier.

Hieronder een greep uit de bedrijven die al gebruikt maken van onze diensten.

Communie, trouw -en verjaardagsfeesten:

Komt u graag origineel uit de hoek? Dan bent u bij Break-Fast aan het goede adres. Wij luisteren naar de klant waar ze op zoek naar zijn en komen met een offerte op maat. Wij denken ook mee met de klant om zo tot een leuk ontbijt/ brunch te kunnen aanbieden

Voor speciale gelegenheden zoals communie-, trouw- en verjaardagsfeesten verzorgen wij een ontbijtbuffet of brunchbuffet . Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Koffietafel:

Het Break-Fast team staat u bij in deze moeilijke periode en neemt de organisatorische last van de koffietafel op zich. Wij bieden een koffietafel op maat aan. Niets is voor Break-Fast te veel.

U kan kiezen door een door ons samengestelde formule of u kan zelf een voorstel naar voren brengen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Er is ook de mogelijkheid om het materieel bij ons te huren zoals toaster met rolband, statafels met bekleding, bestek, borden, koffie -en theemachines, glazen,…